lauantai 15. maaliskuuta 2014

First Kiss.

Tiedättekö sen pätkän, jossa muka tuntemattomat ihmiset pussaa ensimmäistä kertaa? Sen, joka on levinnyt sosiaalisessa mediassa pääosin naisten toimesta, mutta myös romanttisten miesten. Pätkä on nimeltä First Kiss. Minäkin jaoin sen. Piikiksi tarkoitetun statuksen kanssa. Kukaan ei tainnut ymmärtää että missioni oli pilkata videota, eikä ihailla.

First Kiss aiheutti minussa ahdistuksen tunteita. En ikinä voisi kuvitella itseäni pussaamassa tuiki tuntematonta ihmistä. En ainakaan sillä tavoin, miten pätkässä esiintyvät ihmiset toisiansa pussaavat - intohimoisesti, pitkään ja vailla kysymyksiä. Jos pussaisin, pussaisin poskelle tai ehkä nopeasti suulle. Silloinkin suu tiukasti suljettuna. Avoimen suun suudelma on henkilökohtainen. Ei minusta olisi alkaa henkilökohtaiseksi tuntemattoman kanssa.

Oman teoriani mukaan ihmiset, jotka pätkää ovat jakaneet haluaisivat enemmän suudelmia elämäänsä. Mutta ei suudelmia ihan keneltä tahansa. Tuntemattoman suukottelijan tulisi olla hyvännäköinen. Niin hyvännäköinen, että hänen kanssaan voisi saman tien päätyä sänkyyn, tai suhteeseen. Niin hyvännäköinen, että mysteerisuukottelijan vuoksi oman suhteen voisi lyödä stoppiin siihen paikkaan. Minun teoriani on, että mysteerisuukottajan olisi oltava reippaasti paremman näköinen kuin oma seurustelukumppani.

Minä en pussaisi tuntematonta, vaikka hän olisi supermalli. Tiedän, että 90% minulle tuntemattomista naisista ei myöskään pussaisi minua. Tässä päästäänkin ehkä asian ytimeen. Minua ärsyttää, että meille miehille asetetaan paineita mm. kyseisen pätkän muodossa. Naiset haluaisivat tulla pussatuiksi, mutta ei kenen tahansa toimesta. Samoin miehet. En halua syyllistää tässä vain toista sukupuolta. Mutta sanotaan että minä esimerkiksi menisin pusuttelemaan tuntematonta naista, saisin avarista. On siis mielestäni väärin antaa ymmärtää meille tavispulliaisille mitään muuta. Hyvännäköiset tuntemattomat ihmiset pussailkoon toisiaan. Me muut voimme vaikka juoda teetä ja keskutella politiikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti