keskiviikko 18. tammikuuta 2023

AI-generoitu teksti

Sen jälkeen rullaa hieman alemmas ja eteesi tulisi aueta kuva, jossa näet miten kepein askelin tepastelin tänään kotiin ”myrskyn turmelemia” metsäteitä. Ja muista painaa musat päälle ennen kuin annat uteliaisuuden voittaa, koska tää ei toimi muuten. Ja luota muhun, tää on vaivan näkemisen arvoinen juttu. 

On puhdistautumisen aika. Tämä blogi tulee todennäköisesti jatkossa silloin tällöin nostamaan myös yksittäisiä ulkomaisia artisteja ja biisejä. Ihan fiiliksen mukaan. Pääpaino tulee kuitenkin aina olemaan suomalaisissa pikkubändeissä. Kuitenkin hetkinä, kuten nyt, voidaan puhua ajasta nimeltä silloin tällöin.

Elämässäni tapahtuu tällä hetkellä todella suuria muutoksia. Niiden keskellä postausintoa ja aikaa on saanut välillä hakemalla hakea. Tilanne tulee kuitenkin paranemaan ajan kanssa, lupaan sen. Sillä välin vauhtia voi hakea  kaikista muista ihanaisista Rosvot-blogeista.  Tsekkaa tämä sivusto. Katsotaan jos viikonlopun jälkeen tämänkin blogin starttidieseli palaisi taas kuumemmalla liekillä.

Olen katsonut sarjan jaksot (n.80 kpl) ensimmäisestä viimeiseen nyt varmasti ainakin kuudesti viimeisen viidentoista vuoden aikana. Sarja on ollut mukana kaikissa tähänastisissa elämänvaiheissani. Olen viimeisen viiden vuoden aikana tajunnut kuinka paljon sarja on vaikuttanut omaan persoonaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti